Life coaching nőknek

Szerző:


Life coaching nőknek: az élet több területén is helyt kell állni


A nő kezében van annak a kérdésnek az eldöntése, hogy családot alapít és gyermeket nevel, esetleg karriert épít, vagy mind a kettőt végzi egyszerre. Egy boldog és sikeres nőnek az élet több területén is helyt kell állnia. A nő legyen csinos, odaadó feleség, jó munkaerő, megértő barát. Ahhoz, hogy egyensúlyban legyen az életed, fontos, hogy kiegyensúlyozott és tudatos maradj.

Az élet és az életed történései hatalmas tempóban történnek körülötted. Nem szabad azt érezned, hogy az életed elszalad melletted. Te pedig csak kapkodod a fejed a történések miatt és hiányt érzel. Van, hogy bizonyos területeken nem nyújtod magadból a maximumot? Esetleg sodródsz az árral? Szeretnéd megismerni a megoldás kulcsát? Nem kell mást tenned, csak kattints a mondat alatti linkre és jelentkezz life coachingra.


Life coaching nőknek: minőségi idő a legfontosabb


Azt szokták mondani, hogy nem a mennyiségi, hanem a minőségi idő a legfontosabb. Az élet minden területén képesek vagyunk helytállni akkor, ha tudjuk energiánkat, figyelmünket összpontosítani. Nem veszítünk felesleges időt azzal, hogy céltalanul, motiválatlanul és kétségbeesetten próbáljuk felvenni a fonalat életünk történéseiben. A mennyiségi idő pedig kulcsfontosságú a munkahelyen is. Ahol nem mindegy, hogy a kolléga napi nyolc órát kamillázik, vagy hatékonyan, fókuszáltan és sikeresen végzi a feladatát, a munkáját. A családdal töltött idő is legyen tartalmas. Kirándulás, közös programok, közös élmények.

A life coaching nőknek: minőségi idő a legfontosabb

Tedd fel magadnak a kérdést! Tulajdonképpen, hol is van a probléma az életedben?

  • A munkahelyeden? Ahol még mindig elszenvedője vagy a nemek közötti egyenlőtlenségeknek? Nem kapod meg álmaink feladatát, vagy a hőn áhított fizetésemelést, csak azért mert nő vagy?
  • Esetleg túlságosan analitikus szemléletű vagy? Mindig mindent túlbonyolítasz? Pont emiatt elveszel a munkádban és nem tudsz jól bánni az időddel?
  • Nem tudod megteremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között?

Bármelyik kérdésre is igen a válasz mélyen és őszintén szemügyre vehetjük a jelenlegi helyzetet és közösen velem (Hollenda Zsolt,  life coach) feltárhatjuk a lehetőségeket. Ezután pedig felépítjük a magabiztos és strukturált tervet, aminek segítségével elérheted céljaidat.


Life coaching nőknek: nem ismered elég jól magad


Mi a helyzet a párkapcsolattal, a családdal? Érezted már azt, hogy bűntudatod van, mert nem értél oda időben a gyermekért, vagy elfelejtettél egy évfordulót, esetleg a Valentin napot? Ilyenkor bűnösnek érzed magad? Ne tedd!!!! Ilyenkor egyetlen egy probléma van, mégpedig az, hogy nem ismered elég jól magad, illetve a lehetőségeidet teljes mértékben. A célokat, a vágyakat összhangba kell hozni a történésekkel.

A life coaching nőknek: nem ismered elég jól magad

A kudarcok és nehézségek miatt sok esetben önértékelési problémák alakulhatnak ki. Előfordulhat, hogy egy rosszul működő párkapcsolatból nem látod a kiutat? Azt érzed, hogy nem vagy elég jó? Higgy magadban!


Life coaching nőknek: belső vágyakat felszínre kell juttatni


Hidd el, nagyon sok mindent tudsz adni a világnak magadból. Képes vagy rá, mert nagyszerű ember vagy. A feladatod az, hogy megszabadulj a belső konfliktusaidtól és a külső megerősítés szüntelen vágyától. Mert bárki lehetsz, akit, csak lenni szeretnél.

Ezeket a belső vágyakat, hogy tulajdonképpen ki is vagy, ki szeretnél lenni, felszínre kell juttatni. Ahhoz, hogy felszínre jussanak a vágyaid állíts fel néhány határt. Első és legfontosabb nem vállalhatsz felelősséget mások tetteiért. A világ fájdalmát nem hordozhatod a válladon. Állj ki magadért!


Life coaching nőknek: “énidő” fontossága


Szükséged van “én időre”, olyan időre, amikor azt csinálod, amit szeretsz, ami kikapcsol, ami ellazít. Ezek a tevékenységek feltöltik az energia raktáraidat, és új lendületet adnak a folytatáshoz. El fogsz jutni arra a pontra, hogy szereted magad. A testedet, az életedet, mindent pont úgy ahogy van. Ekkor eljutsz a kiegyensúlyozott élethez, az elégedettség érzéséhez. A life coaching nőknek, pedig pont a benned rejlő lehetőségeket segít előhívni.

Hollenda Zsolt
Tréner, life & business coach

A weboldal cikkjeinek és oktatóanyagainak szerzője Hollenda Zsolt. Szakterülete az önbizalom fejlesztése és a személyes hatékonyság növelése. 2006 óta foglalkozik a témával, 2010 óta trénerként és coach-ként dolgozik. Emberek ezreinek segített életüket pozitív irányba változtatni.
Bővebben Zsoltról itt olvashatsz.

Hogyan tovább?

Innen a folytatás többfelé ágazhat

Mini Videó Tréning (FREE)

Ha még nem tetted, jelentkezz az 5 napos Mini Videó Tréningre, ami egy ingyenes anyag, és rengeteg gyakorlati információval lát el.
Kattints ide a jelentkezéshez.

Online Tréningek

Ha szeretnél gyorsabban haladni, és nem csak arra van szükséged, hogy „felnyissák a szemed”, hanem konkrét, kipróbált  oktatóanyagot szeretnél, akkor rendelj az Online tréningek közül: Nézz körül itt.

Élő Tréningek

Ha szeretnéd, hogy problémádat egy jó közösségben oldjuk meg, gyakorlatias feladatokkal, jó hangulatban, játékosan, akkor az élő tréningen a helyed.
Kattints ide az időpontokért.

Konzultáció Coaching

Ha személyre szabott segítségre van szükséged, gyere el hozzám egy konzultációra, ahol csak a Te problémáiddal foglalkozunk, azokra keressük a megoldást.
A konzultációs csomagokat itt találod.

Az oldal üzemeltetője
Hollenda Zsolt
2730 Albertirsa, Bercsényi u. 21/1 B.

Copyright
Minden jog fenntartva (c)
Hollenda Zsolt coach, tréner

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.