LIFE COACHING ÁRAK


Life coaching árak


Természetesen mindenki a pénzből él, így jogos elvárás az ügyfelek részéről a life coaching árak ismerete. De vajon mennyi lenne az ideális díjazás? 10.000 Ft / alkalom, vagy 50.000 Ft / alkalom? Az első túl olcsó, a második túl drága?

Azonban gondolkodjunk el egy pillanatra a következőn a life coaching árak előtt: Ha egy házasságban / párkapcsolatban problémák merülnek fel, szóba jöhet a válás / szakítás gondolata is. Nézzük meg, hogy mi történik ekkor. Felezni kell a vagyontárgyakat (pl. ingatlan, autó, egyéb ingóságok), nem is beszélve az ügyvédek költségéről. Vagyoni helyzettől függően egy válás akár több tíz millióba is kerülhet.

Ha life coaching árak ennek az összegnek a 10 %-ban lenne meghatározva, az méltányosabb lenne? Nem fog a life coaching ennyibe kerülni.


Life coaching árak és ami mögötte van


Nézzük meg, hogy mely tényezők befolyásolják a life coaching árakat:

  • Az ülés helyszíne: ha life coachot keresel, akkor általában kétféle megoldással fogsz találkozni: az egyik az online coaching, a másik a face to face, vagyis a személyes life coaching ülés. Az online life coaching legalább olyan hatékony, mint a személyes, viszont költséghatékonyabb, mivel nincs szükség utazásra.
  • Az ülések gyakorisága, és a program hossza: egy probléma általában nem oldható meg egy-két coaching ülésen, a tapasztalatok szerint a problémától függően 6-8 ülésre lehet szükség. Nyilván a life coaching árak függenek attól is, hány alkalmas sorozatról beszélünk. Spórolni az ülések darabszámán nem érdemes, hiszen akkor vagy nem éred el a vágyott eredményt, vagy az elért eredmény tartósságát kockáztatod.
  • A szakember felkészültség és ismertsége: ha speciális szakértelemmel bíró life coachot keresel fel, akkor ott magasabb díjazásra kell számítanod, hiszen ő lehet, hogy olyan szaktudással, vagy tapasztalattal rendelkezik, mint senki más a témában. Illetve szintén tapasztalható az is, hogy a life coaching árakra hatással van, ha az adott szakember ismert (médiában találkozol vele, vagy megjelent könyve, vannak előadásai, stb)

Igazándiból azt szoktam mondani, hogy ne a life coaching árakat nézd, hanem azt az értéket és hasznot vedd figyelembe, amit a coaching révén kaphatsz.


Life coaching árak Magyarországon


Magyarországon ma a life coaching árak jellemzően 10-30 e Ft között mozognak ülésenként. Hogy ez drága vagy sem? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én azt gondolom, hogy a life coaching árakra inkább a saját életedbe történő befektetésként, mintsem költségként gondolj.

Life coaching árak-ra a saját életedbe történő befektetésként, mintsem költségként gondolj


Life coaching árak külföldön


A life coaching árak külföldön egész széles spektrumon mozognak. Találtam már 50 $ / óra díjon dolgozó coachokat, de az átlag 120 – 200 $ / alkalom.
Nyilván itt is figyelembe kell venni, hogy személyes vagy telefonos a konzultáció, milyen programra jelentkezel az adott szakembernél, és hogy mennyire felkapott személyről beszélünk. Egy hírességnek a díja akár 1.500 $ is lehet alkalmakként.


Hollenda Zsolt life coaching árak


Ha úgy érzed, hogy én vagyok számodra a megfelelő life coach szakember, akkor szívesen támogatlak az elakadásod feloldásában, a céljaid elérésében. Jelenleg online coaching üléseket tartok.

Nálam a life coaching árak a következőképpen alakulnak: 25.000 Ft / alkalom, amely 1 óra időtartamot foglal magába.

Az első ülés ingyenes, melynek során áttekintjük az élethelyzetedet, és megbeszéljük az együttműküdésünk részleteit. Az ingyenes konzultáció időtartama 30 perc.

A WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJE

Hollenda Zsolt
life coach, business coach, tréner

Jogi dolgok

Adatvédelmi szabályzat

Tárhely szolgáltató

Impresszum

Copyright

Minden jog fenntartva (c) Hollenda Zsolt life coach, business coach, tréner.

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.