Life coach Budapest

Szerző:

Mit jelent a life coach Budapest kifejezés? Nos a life coach kb. “élet edző”, aki Budapest és környékén dolgozik ügyfelekkel. Sokan a life coaching szót lehet életvezetési tanácsadásnak mondják. A life coach tulajdonképpen az a szakember, aki segít az embereknek elérni céljaikat az életben. Ahogyan egy sportolót is segít és támogat az ő személyes edzője, a Te szakembered, a lelki edződ a life coach Budapest lehet.

A life coach Budapest támogat téged a céljaid elérésében, legyenek ezek akár munkahelyi, akár magánéleti, akár párkapcsolati célok. A közös munkához elengedhetetlen az ügyfél és a life coach közötti kölcsönös bizalom. A life coach nem csak Budapest, hanem egyéb városokban lévő ügyféllel is dolgozik, online formában.


Milyen esetekben segít a life coach Budapest?


  • Ha szeretnéd egy külső szakember segítségét igénybe venni, a life coach Budapest szakembere elfogulatlanul áll a helyzethez.
  • Ha önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor segít azt felturbózni.
  • Ha változás előtt állsz életedben, akkor segítségével tudjátok elemezni a döntési helyzet kimeneteleit.
  • Ha szeretnél egy komplett cselekvési akciótervet, azt segít összeállítani.
  • Ha motivációra, ösztönzésre van szükséged, akkor ő az a szakember, akitől mindezt megkaphatod.
  • Összességében a life coach Budapest vagy más városban is segít a céljaid elérésében, motivál, inspirál.

Ahogy látod, az emberek általában különböző okokból veszik igénybe a life coach Budapest szolgáltatását, azonban a közös bennük az, hogy szeretnének életük valamelyik részén javítani, és ezért hajlandóak tenni is.

A life coach Budapest, ha szeretnél egy komplett , segít azt összeállítani.


A life coach Budapest szakember ugyanaz, mint a pszichológus?


A válasz egyértelműen nem, a life coach Budapest szakembere nem pszichológus. A life coach végzettség nem jogosít fel senkit a pszichológusi cím használatára, továbbá pszichológiai praxis végzésére.

Azonban az nem zárható ki, hogy van olyan pszichológus, aki elvégez egy life coach képzést és akár coachként, akár pszichológusként is tud segíteni a hozzá fordulókhoz.


A life coach Budapest szakembere akkor valamilyen tanácsadó?


A life coach Budapest szakembere nem tanácsadó, terapeuta vagy mentor.
Az életvezetési tanácsadó Magyarországon ugyan elég elterjedt, de ez sem írja le pontosan a life coach jelentését, hiszen a life coach Budapest nem fog tanácsot adni, hanem külső szakemberként abban támogat, és segít, hogy kihozd magadból a maximumot.
A life coach Budapest és az ügyfél között egy bizalmi partneri kapcsolat alakul ki, és eszköztárával (pl. aktív figyelem, kérdezéstechnika, motiváció) segít létrehozni egy akciótervet a céljaid eléréséhez.

A life coach Budapest külső szakemberként abban támogat, és segít, hogy kihozd magadból a maximumot.


A life coach Budapest ösztönöz a célok kitűzésében és azok elérésében


A life coach Budapest – ahogy a világ egyéb részein -, hazánkban is egyre keresettebb és népszerűbb. Ennek a hivatásnak a különlegessége, hogy életeket változtat meg. Pozitív irányba tereli a gondolkozásunkat, reménnyel vértez fel, az előre juttató utak lehetőségeit tárja elénk, motivál, ösztönöz a célok kitűzésében és azok elérésében. Ugyanakkor hatalmas felelősség is egyben.

Hollenda Zsolt
life coach, business coach, tréner

Az oldal üzemeltetője
Hollenda Zsolt
2730 Albertirsa, Bercsényi u. 21/1 B.

Copyright
Minden jog fenntartva (c)
Hollenda Zsolt coach, tréner

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.