Vásárlási feltételek

 1. Az Online Önbizalom tréning készítője: Hollenda Zsolt
 2. A tréning online (Interneten megtekinthető) és letölthető elemekből áll:
  • Online megtekinthető tréning videók (közel 3 órányi tömény információval)
  • Az előadás diái (letölthető formában – pdf)
  • Letölthető munkafüzet (pdf)
  • Pozitív megerősítések CD (letölthető mp3 formátumban)
  • A tréning elvégzése után e-mail konzultáció 1 alkalommal (max. 1 A4-es oldal terjedelemben)
 3. Fizetés: Megrendelés után a tréning díja fizethető átutalással, banki befizetéssel a megadott számlaszámra.
 4. Szállítás: A pénz beérkezése után aktiválásra kerül a hozzáférés, amelyről e-mail értesítést kap a Megrendelő. Ebben az e-mailen kerül kiküldésre a számla is. Az anyag internetkapcsolattal rendelkező számítógéppel, vagy mobil eszközzel is meghallgatható.
 5. Pénz visszafizetési garancia: Amennyiben a tréning díjának beérkezésétől számított 14 napon belül Megrendelő jelzi, hogy nem tart igényt az anyagra, mert nem azt kapta, amire számított, vagy nincs vele megelégedve, kérheti a tréning díjának visszafizetését. Átutalás esetén visszautaljuk, banki befizetés esetén a megadott címre küldjük vissza a befizetett összeget.
 • Felelősség, kártérítés kizárása: A tréning összeállításakor a lehető legteljesebb figyelemmel jártunk el, azonban eredményeket garantálni nem tudunk, mivel ezek nagymértékben függenek a Megrendelő aktivitásától. Éppen ezért mind a tréning készítője, mind a forgalmazó mindenféle felelősséget, és kártérítési lehetőséget kizár. Megrendelő tudomásul veszi, és elfogadja, hogy semmilyen kártérítési igénnyel nem élhet sem a tréning készítője, sem a forgalmazója felé.
 • A tréningben foglaltak nem minősülnek sem jogi-, sem pénzügyi-, sem egészségügyi tanácsadásnak. vagy ajánlatnak, csupán a tájékoztatást szolgálják. A tréning nem helyettesít semmilyen orvosi, vagy egészségügyi vizsgálatot, beavatkozást. Egészségügyi problémáival keresse fel orvosát.
 • Jogvédelem: A teljes anyag szerzői jogi védelem alá esik. Másolása, reprodukálása bármilyen formában TILOS!
 • Adatvédelem: A rendelés során beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, 3. fél számára nem adjuk ki. Adatvédelmi szabályzat: https://hollendazsolt.hu/adatvedelmi-szabalyzat/

A Megrendelő azzal, hogy elküldi megrendelését, kinyilvánítja, hogy ezen feltételeket elolvasta, megértette, és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Érvényes: 2019.10.01-től visszavonásig.

Az oldal üzemeltetője
Hollenda Zsolt
2730 Albertirsa, Bercsényi u. 21/1 B.

Copyright
Minden jog fenntartva (c)
Hollenda Zsolt coach, tréner

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.