Ezek olyan pozitív gondolatok gyerekeknek, amiket minden szülő szeretne gyermekének megtanítani

Valószínűleg te is azokat a dolgokat adnád gyerekeidnek, amelyeket a 10 anya akart, de tudnod kell, hogy a megfelelő gondoskodás az igazi kincs amit a gyermekeidnek adhatsz.
Segíts a gyermekeidnek megtanulni azt a gondolkodásmódot, amely segít neki az életben. Ismételjetek a pozitív gondolatok gyerekeknek részből minél többet, és egy idő után ezek a pozitív gondolatok a gyerekek életének részei lesznek.

10 anya ült egy kávézóban, és azokról a dolgokról beszélgettek, hogy miket szeretnének a gyermekeik számára.

Az első anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak adhatnék a gyerekeimnek sok pénzt , hogy mindent megtudjanak venni, és pénzügyileg függetlenek legyenek”.

A második anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak áttudnám a gyerekeknek adni a tudásomat, és ez a tudás segítsen nekik sikeresnek lenni az életben. A tanulás az út a fejlődéshez és a tudás a siker kulcsa.”

A harmadik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak a gyerekeimnek csodálatos barátokat tudnék adni, hogy jó társaság vegye őket körbe életük hátralévő részében”.

A negyedik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak tudnék erőt adni a gyermekeimnek, hogy letudják küzdeni a nehézségeket az életben.”

Az ötödik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak adhatnék a gyermekeimnek együttérzést és kedvességet, mert az együttérzés és a kedvesség összehozza az embereket”.

A hatodik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak megtudnám adni a gyermekeimnek az elfogadást, hogy az segítsen és vezesse őket az élet folyamán”.

A hetedik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy a gyerekeim legyenek hálásak mindenért amit az univerzum kínál számukra, mert hála nagyon fontos dolog az életben.”

A nyolcadik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak tökéletes egészséget tudnék adni a gyerekeimnek, hogy megtapasztalhassák a világot minden érzékével”.

A kilencedik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy bárcsak adhatnék minél több szeretetet a gyerekeimnek, mert akkor ők is adhatnak szeretetet másoknak.”

A tizedik anya azt mondta:
„Azt kívánom, hogy a gyerekeimnek legyenek boldog gondolataik, amelyek pénzügyi szabadságot, tudást, barátokat, erőt, együttérzést és kedvességet eredményezhetnek. A boldog, pozitív gondolkodásmód vezet az elfogadáshoz, a hálaadáshoz, az egészséghez és a szeretethez, mert a boldog gondolatok segítenek a boldog élet eléréséhez.”

Pozitív gondolatok gyerekeknek, amik segítenek abban, hogy gyermekeink sikeresek legyenek az életben

Minden szülő szeretne megadni a gyerekének mindent. A boldog és a pozitív gondolatok gyerekeknek a megoldás arra, hogy mindent megkapjanak, elérjenek az életben amiket szeretnének. Ezzek a pozitív gondolatok gyerekeknek, olyanok amiket a gyerekeknek szeretnénk átadni. Mielőtt bemutatnánk ezeket a gondolatokat a gyermekeinknek, elötte próbáljuk megtudni, hogy mit gondolnak most, és lassan mozdítsuk a gondolataikat a jó irányba. Ne feledjük, hogy az amit gondolnak, nagy hatással lesznek arra, hogy mennyire lesznek sikeresek pénzügyileg, tudományosan és társadalmilag az életben. Ezek a gondolatok hatással lesznek az tetteikre és ennél fogva az egész jövőjükre.

Másokat is úgy kezelek, ahogy azt akarom, hogy velem is bánjanak. Ha azt akarom, hogy az emberek segítsenek nekem, akkor nekem is segítenem kell másoknak. Ha azt akarom, hogy bátorítsanak engem a barátaim, akkor nekem is bátorítanom kell őket. Ha azt akarom, hogy szeressenek engem, akkor nekem is szeretnem kell a őket.”

Jó nevetni a vicces dolgokon , de nem vicces másokon nevetni. Ha kinevetünk valakit, azzal megbántunk másokat, és ez egyáltalán nem vicces.”

Amikor szomorú vagyok, mindig tudok tenni valamit, ami boldoggá tesz. Több olyan dolgom van, amelyek boldoggá tesznek, és ezektől elmúlik a szomorúságom.”

“Amikor játszok, követem a szabályokat és nem csalok. Megértem, hogy a győzelem nem ér semmit, ha az azt jelenti, hogy azzal elveszítek egy barátot.”

“A pletyka nem bír teremtő erővel. Elkerülöm a pletykákat. Ha beszélek valakiről a háta mögött, akkor mindig valami jót mondok róla.”

“Mindenkit tisztelettel kezelek. Más emberek véleményét tisztelem, még akkor is, ha nem vagyunk egy véleményen.”

“Amikor nem vagyok boldog, mindig tudok olyan jó dolgokra gondolni az életemből, amiktől jobban érzem magam.”

Sikeres emberek vesznek körül, és sokat tanulok tőlük.”

“Nem a külsőm határoz meg. A kinézetem csak egy külső, az a fontos ami belül van. Ha jól érzem magam, akkor jól nézek ki. Időt szentelek magamra, hogy jól érezzem magam.”

Értékelem a családom, hogy mindent megtettek, és még mindig megtesznek értem.”

“Tudom, hogy bármit elérhetek, amire gondolok. Tudok különbséget tenni jó és rossz között a világban.”

“Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megértsem a barátaim érzéseit.”

Nagyra értékelem a tanáraimat, hogy megtanítanak arra amit tudnak, és hogy mindent megtesznek, hogy segítsenek fejlődni.”

Vigyázok az egészségemre és az étrendemre, biztos vagyok benne, hogy óvatos és felelőségteljes vagyok, és soha nem kritizálom magamat a külsőm vagy a tetteim miatt.”

“Ha nem tudok jót mondani valakiről, akkor inkább nem mondok semmit sem.”

“Tudom, hogyan kell hallgatni. Amikor másokat meghallgatok, megmutatom, hogy érdekel amit hallok.”

“A kedvesség vonza a jó embereket. Ha kedves vagyok másokkal, akkor rengeteg kedves ember fog körül venni.”

“Minden nap lehetőség egy új kezdetre. Életem minden egyes napját megbecsülöm és látom az életemben a jót és a jóságot.”

“Pozitívan gondolok magamra. Tudom, hogy minden helyzetben van választásom. Tudom, hogy az okos döntések olyan lehetőségeket adnak, amelyek jó nekem, és nem ártanak senkinek, beleértve saját magamat is.”

Hollenda Zsolt

Hollenda Zsolt

Tréner, life coach

A weboldal cikkjeinek és oktatóanyagainak szerzője Hollenda Zsolt. Szakterülete az önbizalom fejlesztése és a személyes hatékonyság növelése. 2006 óta foglalkozik a témával, 2010 óta trénerként és coach-ként dolgozik. Emberek ezreinek segített életüket pozitív irányba változtatni.
Bővebben Zsoltról itt olvashatsz.

Online Önbizalom Növelő Tréning

A saját lakásod kényelmében tanulhatsz

Mások ezeket a cikkeket is elovasták

Önbizalom teszt férfiaknak

  Önbizalom teszt férfiaknak, amiből  kiderül, hogy te, hogy állsz önbizalommal Töltsd ki ezt...

Az önbizalomhiány jelei férfiaknál és annak felismerése

  Önbizalomhiány jelei férfiaknál? Mik a ezek? Honnan lehet tudni, hogy egy férfinak alacsony...
Az önbizalomhiány férfiaknál: NEGATÍV HOZZÁÁLLÁS

Önbizalomhiány férfiaknál és annak mögöttes okai

  Az önbizalomhiány férfiaknál napjainkban nagyon gyakran előforduló jelenség. A...

Cikkek párkapcsolati témában

Hogyan szerezd vissza az exed 7 lépésben?

Nem számít, hogy hűtlenség, hazugságok, féltékenység, vagy egyszerűen csak az eltávolodás miatt szakítottatok, mindig van módszer arra, hogy újra egymásra találjatok, sőt, az okozott károkat is mind helyre lehet hozni és újra szerelembe is lehet esni egymással. Hét egyszerű mód az Ex visszaszerzésére.

Az ellaposodott, unalmas párkapcsolat (házasság) felpezsdítésének receptje

Minden kapcsolatban / házasságban előfordulhat olyan időszak, amikor úgy érezzük, hogy a kapcsolatot már csak a megszokás, a napi rutin tartják már csak össze. Mutatok néhány egyszerű tippet, hogyan tudod felpezsdíteni ellaposodott kapcsolatod.

Motiváció témájú írások

Hamarosan

Itt hamarosan Motiváció témában olvashatsz érdekes cikkeket!

Önbizalom a mindennapokban

5 napos önbizalom növelő videó sorozat

önbizalom növelés

 

Online Önbizalom Növelő Tréning

Pozitív változás, garantáltan működő módszerek, gyors eredmény

Hogyan tovább?

Innen a folytatás többfelé ágazhat

Mini Videó Tréning (FREE)

Ha még nem tetted, jelentkezz az 5 napos Mini Videó Tréningre, ami egy ingyenes anyag, és rengeteg gyakorlati információval lát el.
Kattints ide a jelentkezéshez.

Online Tréningek

Ha szeretnél gyorsabban haladni, és nem csak arra van szükséged, hogy „felnyissák a szemed”, hanem konkrét, kipróbált  oktatóanyagot szeretnél, akkor rendelj az Online tréningek közül: Nézz körül itt.

Élő Tréningek

Ha szeretnéd, hogy problémádat egy jó közösségben oldjuk meg, gyakorlatias feladatokkal, jó hangulatban, játékosan, akkor az élő tréningen a helyed.
Kattints ide az időpontokért.

Konzultáció Coaching

Ha személyre szabott segítségre van szükséged, gyere el hozzám egy konzultációra, ahol csak a Te problémáiddal foglalkozunk, azokra keressük a megoldást.
A konzultációs csomagokat itt találod.

Az oldal üzemeltetője
Hollenda Zsolt
1039 Budapest Lukács György u. 20. III/10

Adószám: 73176167-1-41

Copyright
Minden jog fenntartva (c)
Hollenda Zsolt coach, tréner

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Jogi dolgok
Adatvédelmi szabályzat itt érhető el
Impresszum
Cookie (süti) használat

Tárhely szolgáltató: Tarhely.eu Kft. (1538 Budapest, Pf.: 510., Telefon: +36 1 789 2 789, E-mail: support@tarhely.eu)

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.