Flörtölés jelei nőknél

Szerző: Párkapcsolat

Honnan tudhatod meg, hogy egy nő flörtöl veled? Mik a flörtölés jelei nőknél?

A nők verbális és non- verbális jelekkel adják tudtodra azt, hogy tetszel nekik és azt akarják, hogy elcsábítsd őket.
Biztosan hallottad már azt a mondást, hogy a szem a lélek tükre. Ha azt szeretnéd tudni, hogy tetszel-e a kiszemelt nőnek, csak a szemét nézd, ugyanis abban sokszor már benne is van a válasz.


Flörtölés jelei nőknél: szemmel tartani a kiszemelt férfit


A nőkre jellemző az, hogy szeretik nézni, szemmel tartani a kiszemelt férfit, de azt nem szeretik, ha ezt észre is veszik. Ellenben a férfiak, akik néha akár gátlástalanul is, de bámulják a kiszemelt nőt.
Ez a különbség abból fakad, hogy a férfiak vizuális típusúak. A nőt jó alaposan szemügyre veszik, minden porcikáját megnézik. Legtöbbször az sem érdekli őket, ha ezt a nő észreveszi. Ellenben a nők, inkább biztos távolságból próbálnak mindent kideríteni a férfiról. Sőt a szemkontaktust sem tartják olyan sokáig mint egy férfi.


Flörtölés jelei nőknél: praktikákat vetnek be


A nők legtöbbször praktikákat vetnek be ahhoz, hogy felkeltsék az adott férfi figyelmét. Szeretik a férfi tekintetét, előnyös tulajdonságaikkkal magukra vonni. A praktikák közé tartozhat a push-upos melltartó, a mélyen dekoltált ruha vagy a rövidebb szoknya.


Flörtölés jelei nőknél: kategorizálás


A nőkre jellemző, hogy kategorizálják a férfiakat. Pl. Vagány, bátor, merész, félénk. Elkönyvelik valamelyik kategóriába. Először első ránézésre hozott vélemény alapján, utána pedig azok alapján, amit a férfiról kiderítenek elkönyvelik valamelyik kategóriába.


Flörtölés jelei nőknél: kacérkodás


Biztos láttunk, vagy legalább hallottunk a Szürke ötven árnyalatáról című filmről, ahol is a főszereplő Anastasia Steele harapdálta a száját, ami annyira izgató volt Mr. Grey-nek, hogy megtiltotta neki, hogy ezt csinálja. Alapjában véve elmondható az, hogy a férfiaknak izgató és a flörtölés jelének tekinthető az, ha egy nő játszik a szájával vagy a nyelvével.
A férfiak fantáziája ilyen esetben rögtön beindul, és már kezdenek is elkalandozni azon, hogy vajon milyen lenne ezzel a nővel közelebbi kapcsolatba kerülni.

.


Flörtölés jelei nőknél: célozgatás


Sokszor az is a flörtölés jele lehet a nőnél, ha arra céloz mennyire fázik. Na már most ilyenkor két lehetőség van. Az egyik, hogy odaadod neki a pulóveredet, vagy az, hogy átöleled. Mindkettő verzió jól hangzik.


Flörtölés jelei nőknél: „szakálas trükk”


Amikor egy nő vonzónak talál egy férfit, minden lehetőséget megfog ragadni arra, hogy hozzáérhessen, vagy a férfi érjen hozzá. Ez a helyzet akkor is, amikor a férfi mond valami vicceset, a nő pedig hozzáér, vagy egy másodpercre ráhajtja a fejét a férfi vállára. Az ősrégi, szakálas trükk az, amikor azt mondja a nő, hogy belement valami a szemembe. A testük nagyon közel kerül egymáshoz, mondhatni már izzik a levegő,
Ilyenkor van arra esély, hogy csók lesz a vége, de arra is, hogy nem.


Flörtölés jelei nőknél: nagyszerű lehetőség


A szórakozóhelyeken viszonylag könnyebb az ismerkedés, a flörtölés. Ugyanis eleve egy oldott hangulatban van az ember, elvégre oda mindenki azért megy, hogy kikapcsolódjon. Amikor a kiszemelt nő veled szemben táncol és téged néz, akkor nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy táncolj vele, vagy meghívd egy italra. A nagy hangzavarban pedig egyébként is közelebb kell hajolnotok egymáshoz, ha beszélgetni szeretnétek, mert máshogy nem halljátok egymást.


Flörtölés jelei nőknél: pozitív megerősítések


A flörtölés jelei lehet az is ha a nő mindig nevet, de legalábbis mosolyog. Mondj neki egy jó viccet, vagy legyetek éppen sztoriban, és azt a jelet fogja neked küldeni, hogy milyen vicces vagy, milyen jók a poénjaid. Még akkor is, ha ez nem így van. Folyamatos pozitív megerősítésekkel jelzi azt, hogy bejössz neki, vonzódik hozzád és örömmel tölti el, hogy veled lehet.


Flörtölés jelei nőknél: burkolt célozgatás


Egy másik jele a flörtölésnek, amikor nem direkt módon, elviccelve, de tulajdonképpen megkérdezi, hogy van-e barátnőd. Egy ilyen humoros pasinak biztos van valakije, aki mellett álomra hajtja a fejét.

Látható, hogy a női flörtölésnek rengeteg jele lehet, amiket valóban összefüggéseiben érdemes vizsgálni, hogy kiderítsük, hogy szimpatikusak vagyunk-e a kiszemelt hölgynek, vagy sem.

.

Hollenda Zsolt
life coach, business coach, tréner

Online Önbizalom Növelő Tréning

A saját lakásod kényelmében tanulhatsz

Az oldal üzemeltetője
Hollenda Zsolt
2730 Albertirsa, Bercsényi u. 21/1 B.

Copyright
Minden jog fenntartva (c)
Hollenda Zsolt coach, tréner

Az oldal tartalmának felhasználása csak Hollenda Zsolt előzetes írásos engedélyével lehetsége.

Az oldalon található írások a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek jogi, pénzügyi, vagy egészségügyi tanácsadásnak.